Club Gold

De Club Gold gokkast is ook een van de meest populaire gokkasten en dit komt natuurlijk ook omdat hij eenvoudig te spelen is en geschikt is voor elk budget. Met het speciale kenmerk van de Club Gold symbolen is er een mooie mystery prijs te winnen tot maar liefst 200 credits. Deze mystery prijs win je als je de Club Gold symbolen kris-kras hebt verzameld. Met de hold-knop kun je bepaalde symbolen vastzetten om nog meer kans te maken op winnende combinaties. Wil je precies weten wat je kunt winnen bij het gokken op de Club Gold gokkast dan kun je dit terug vinden op de online gokkast zelf. De Club Gold gokkast heeft een basisspel en een clubspel.

De Club Gold fruitmachine is en van de vele mooie online fruitautomaten. Je kan op deĀ  gokkasten ook gratis gokken, een mooie manier om te kijken hoe een kast werkt en wat je er allemaal op kunt verdienen. Je kunt dit eenvoudig aangeven in het menu welke je ziet als je een gokkast van je keuze hebt geopend. Als je aangeeft voor fun te willen gokken dan krijg je een aantal speelcredits welke je steeds kunt aanvullen. Als je met echt geld wilt gaan gokken dan moet je een account openen en kun je op drie veilige manieren geld storten op je account. Je kunt dit doen met je telefoon, met Pay Safcard of met iDeal. Deze manieren van betalen werken eenvoudig en snel en kun je gemakkelijk gebruiken tijdens het gokken om je account op te waarderen.

De Club Gold gokkast heeft een basisspel en een clubspel en je begint met het spelen van het basisspel. Gewonnen punten kun je verplaatsen naar de clubmeter of naar de creditmeter. Je kunt ook gebruik maken van de head/tail functie om je punten te verdubbelen. Onder het rollenspel staan de win-combinaties van de diverse symbolen in het basisspel. Het clubspel speel je op dezelfde rollen als het basisspel en hiervoor heb je minimaal 4 punten nodig op je clubmeter. Sommige gouden clubsymbolen symbolen geven kris-kras prijs volgens de wintabel of geven een mystery prijs. Er zijn een aantal symbolen die alleen prijs geven op de middelste winlijn. Bij het clubspel kun je maximaal 200 punten behalen. Als je er 200 of meer hebt gehaald dan gaan deze automatisch naar de credit meter.