Club Runner

De Club Runner gokkast is een bijzondere gokkast uit de Runner familie gokkasten. Het is de broer van de Club Spinner en van de Classic Runner en is een heerlijke gouwe ouwe uit de negentiger jaren waar je ze tegenkwam in de bekende gok en speelhallen. Omdat deze gokkasten zo geliefd en populair waren is er dan ook besloten om ze zo goed mogelijk na te maken voor de online gokkasten collectie. Het mooie grote logo welke je linksboven op de Club Runner gokkast ziet is dan ook een goede en leuke reminder uit de oude gokkasten tijd. Er is alleen een groot verschil en dat is het uitbetalingspercentage. Dit uitbetalingspercentage is nu vele malen hoger en dat komt omdat de kosten op het internet veel lager liggen dan de kosten van bijvoorbeeld een speelhal. Een goede reden om hem weer eens uit te proberen en wie weet win je een mooie bedrag tijdens het spelen van de drie spelletjes op de Club Runner gokkast.

De gokkasten zijn zogenaamde Horeca kasten maar dan in een online uitvoering. De Club Runner en alle andere gokkasten kun je veilig en betrouwbaar spelen en voor het gokken op deze kasten hoef je niets te downloaden of installeren. Als je niet meteen met echt geld wilt gaan gokken kun je alle fruitmachines ook gratis gokken. Je kunt dit eenvoudig aangeven in het menu wanneer je de gokkast van je keuze hebt geopend. Op die manier kun je precies zien hoe een gokkast werkt zonder dat het je geld kost. Als je wel met echt geld wilt gaan gokken dan kun je op verschillende veilige manieren geld op je account storten. Je kunt dit doen met je telefoon, PaySafe card, iDeal, Visa en Masterdcard. Deze manieren van betalen werken eenvoudig en snel zodat je ook tijdens het gokken je account snel op kunt waarderen. Overgehouden credits worden automatisch voor je opgeslagen bij je eigen account of telefoonnummer. Je kunt om uitbetaling van je gewonnen geld vragen als je voor minimaal 10 euro aan gewonnen credits op je account hebt staan. Dit staat dan doorgaans binnen 24 uur op je bankrekening.

De Club Runner is een eenvoudige fruitmachine en daarom geschikt voor elke speler. Ook voor spelers met een minder budget is de Club runner en prima gokkast omdat je met lage inzet kunt gokken. Je speelt eerst het basissspel op 3 rollen en 1 winlijn. Heb je het symbool van een kroontje kris-kras dan krijg je een mystery prijs van 8 tot 80 punten. De prijzen die je wint kun je opsparen in de clubmeter of overhevelen naar de winbank. Met het 0-1 spel kun je hel snel je clubmeter vullen zodat je snel het bovenspel kunt spelen. Het bovenspel wordt gespeeld op 3 rollen en 5 winlijnen met een inzet van 5 punten per draai. Wanneer je drie 7-symbolen op een rij krijgt dan win je tussen de 20 en 200 punten.