Club Spinner

Wanneer je eenmaal op de Club Spinner hebt gespeeld zul je er vaker op terug komen om te spelen. Alleen omdat de lay out van de Club Spinner erg mooi is met mooie lichteffecten. Ook de prijzen die je kunt winnen op de Club Spinner zijn niet miswant de hoofdprijs is 200 credits voor 3 sterren. Alle prijzen die je kunt winnen met de daar bijbehorende combinaties kun je terug vinden op de gokkast. De Club Spinner heeft een basisspel, een 0-1 spel, een 0-5 spel en een bonusspel. Het vervolgspel kun je spelen met een inzet van 5 tot 10 credits en speel je met maar liefst 10 winlijnen. Op die manier kun je flink veel credits binnenhalen. Het basisspel lijkt veel op het basisspel van de top Spinner wat eigenlijk een broertje is van de Club Spinner. Het verschil zit hem in het uiterlijk van de gokkast en de manier van spelen voelt totaal anders en daarom verdient de Club Spinner dan ook een eigen plek.

Deze gokkasten zijn de meest geliefde en gespeelde fruitmachines in Nederland en Belgiƫ. Ze zien er precies zo uit als de zogenaamde Horeca kasten die je in speelhallen of horeca gelegenheden tegen kunt komen alleen zijn ze beter afgesteld omdat de kosten voor deze kasten nu eenmaal lager liggen. De gokkasten zijn zeer veilig en betrouwbaar om te spelen en voor het gokken op deze gokkasten hoef je niets te installeren of te downloaden. Hierdoor loop je ook geen kans op het oplopen van vervelende computer virussen of spyware. Bij deze gokkasten kun je ook gratis gokken als je eerst wilt weten hoe ze werken en wat je allemaal kunt winnen. Je kunt dit heel eenvoudig aangeven in het menu wat je ziet als je de gokkast hebt geopend. Natuurlijk is het veel spannender om met echt geld te gokken en je kunt dan ook op verschillende veilige manieren geld storten op je account.Je beschikt over verschillende betaalmethodes gebruiken zo kan je gebruik maken van je telefoon, Pay Safe card, iDeal, Visa en Mastercard. Dit zijn allemaal eenvoudige en snelle manieren om geld op je account te storten. Wanneer je gewonnen geld uit wilt laten betalen kun je dit aanvragen als je voor 10 euro of meer aan gewonnen credits op je account hebt staan.

Je speelt het basisspel van de Club Spinner op 4 rollen met 1 winlijn en je hebt prijs wanneer je van links naar rechts 2 of meer gelijke symbolen op de winlijn hebt. Je kunt gewonnen prijzen opsparen in de clubmeter en ze daarna gebruiken om het vervolgspel te spelen. Het vervolgspel speel je met inzet van 5 of 10 credits. Als je 5 credits inzet speel je op 3 rollen met 5 winlijnen en zet je in met 10 credits dan speel je op 4 rollen en 10 winlijnen. In het vervolgspel kun je tot maximaal 200 credits winnen.