Kings Club

De Kingsclub gokkast is een gokkast die veel lijkt op de Club 2000 het is alleen een veel luxere variant. Daarom is hij ook zeer geschikt voor de speler die met een hogere inzet wil gaan gokken. Je kunt op de Kings Club gokkast bij het bovenspel inzetten met 4 tot 20 punten per draai. Je speelt met een inzet van 4 tot 20 punten op maar liefst 27 winlijnen en de prijzen vallen dan dus kris kras. Je gewonnen prijzen kun je verdubbelen met de gamble functie tot maximum 200 punten. Op de gokast zelf kun je de winnende combinaties met de daarbij behorende prijzen terug vinden. Met zijn mooie lay out en vele mogelijkheden is de Kings Club een echte King onder de fruitmachines.

De Kings Club gokkast staan bekend om hun hoge kwaliteits gokkasten met een foutloze werking. De gokkasten zijn zo gemaakt dat je als speler veilig en vertrouwd kan gokken en zij maken dan ook gebruik van de laatste technieken op het gebied van veiligheid en versleuteling welke er te krijgen is voor het internet. Ook is er een ervaren en deskundige klantenservice welke altijd, 24 uur per dag en 7 dagen in de week bereikbaar is voor al je vragen of opmerkingen. Je kunt de Kings Club gokkast en alle andere gokkasten voor geld spelen maar ook gratis als je niet meteen met echt geld wilt gaan gokken. Op die manier kun je precies zien hoe een gokkast werkt en wat je er allemaal op kunt winnen. Wil je met echt geld gokken dan moet je een account aanmaken en daar geld op storten. Je kunt geld storten met je telefoon, met Pay Safe card of met iDeal. Deze betaalmethodes zijn erg veilig en werken bovendien zeer snel zodat je ook tijdens het gokken je account snel aan kunt vullen.

De spelregels zijn bijna gelijk aan de spelregels van de gokkast Club 2000. De kings Club heeft een basisspel en een clubspel. Het basisspel seepl je met een inzet van 1 credit per draai en wanneer je een kriskras combinatie hebt van de Club Gold symbolen dan krijg je een mystery prijs. Het clubspel wordt gespeeld op dezelfde rollen als het basisspel en dan kun je inzetten met 4 of 20 credits per draai en spel je op 27 winlijnen. Je kunt dan een mystery prijs winnen of je wint een prijs volgens de wintabel bij sommige symbolen die je kris kras hebt gedraaid en bij een aantal symbolen op de middelste winlijn.